Om oss | I&D STÄDSERVICE

OM OSS

I&D STÄDSERVICE AB

är ett litet men mycket flexibelt städfirma. I hela Stockholms län erbjuder vi tjänster som hemstädning, kontorsstädning, storstädning, flyttstädning och andra hushållsnäratjänster. 

Vi säljer våra tjänster till båda privatpersoner och företag. 

Våra medarbetare har många års erfarenhet inom städbranschen. Vi lyssnar noggrant på våra kunder och anpassar oss till deras behövs. 

Målet med vårt företag är att se till att varje kund får snabba och pålitliga städtjänster av hög kvalitet.

Vi vill också bli ett av de bästa och mest pålitliga företagen som tillhandahåller kvalificerade, snabba och mest attraktiva tjänster när det gäller priser.

Vårt uppdrag är att våra kunder skulle spara pengar och tid. För att nå detta mål är vi redo för en snabb och kvalificerad lösning av problem som de har med regelbunden rengöring. 

DET ÄR OCKSÅ MYCKET VIKTIGT FÖR OSS:

Miljö

Miljön är viktig del i vårt vardagsliv, därför vi följer ISO 9001 och ISO 14001 kvalitets- och miljöstandarder. Vi använder ekologiska rengöringsprodukter och arbetar i enlighet med alla arbetsmiljöregler.

Kundsäkerhet

Sekretess är en mänsklig rättighet. Vi kan garantera att ingen av våra anställda kommer att släppa någon information om våra kunder. Vi kan säkerställa att kvarvarande privat information inte kommer att avslöjas utanför vårt företag.

Kvalitet

Nöjda kunder och kvalitet av våra tjänster är alltid viktig för oss. Vi alltid försöker utföra våra tjänster med bra kvalitet. Vi lämnar 100% garanti och ta ansvar på alla utförda våra tjänster. Vi bjuder för våra kunder Nöjd-Kund garanti och åtgärder det kunden inte är nöjd med. Nya personal

Förmånliga priser

Bra service till ett mycket bra pris! Våra priser kommer att vara tillgängliga alltid. Vi vet att det finns många företag som erbjuder samma tjänster, men vi försöker hålla våra priser alltid tillgängliga hela tiden. Vi försöker alltid göra mer tjänster till samma pris oavsett vad som står i vår checklista.

Trygghet

Det är mycket viktigt för oss att alla våra kunder känner sig så säkra som möjligt med oss. Vi tror att säkerhet är en av standarderna för affärsframgång. Det är viktigt för oss att ha våra kunders förtroende så att vi kan känna oss fria och utföra våra tjänster bra. Var och en av våra kunder litar på oss som vi litar på dem.

Professionalism

Professionalism och uppmärksamhet på detaljer är en annan anledning att beställa våra tjänster. Våra medarbetare är utbildade för att arbeta med arbetsredskap och produkter. De instrueras i säker hantering av utrustning och kemikalier. För att alltid hålla kvaliteten på våra tjänster vi försöker skicka samma medarbetare till kunden.

Försäkringsskydd

Genom vår mångåriga erfarenhet har vi inte skadat eller brutit någonting. Vi försöker alltid att behandla människors egendom ansvarsfullt och så noggrant som möjligt, men ändå täcks vi fortfarande av ansvarsförsäkring.

Kommunikation

Vi är öppna och kommunikativa. Om du är orolig för något, inbjuder vi dig alltid att träffa/ringa oss när som helst och uttrycka det som oroar dig. Vi hittar alltid en kompromiss eller erbjuder en lösning på ditt problem.

Kontakta oss idag för ett prisförslag...

Vill du att vi kontakta dig?

Fylla i vårt formulär och vi kontakta dig snarast!

| Copytight 2017-2022 | I&D STÄDSERVICE | All rights reserved |